Thursday, November 6, 2008

Pesan George Bush Untuk Mountain Biker

Inilah wajah mountain biker paling dibenci & terkejam di dunia. Memalukan kerana punya specis mountain biker macam ini. Sempena persaraan yg bakal menyusul, beliau mungkin akan menghabiskan masa bermountain bike ke seluruh dunia selain Iraq, Iran, Afghanistan & Palestin. Berikut adalah pesan beliau kepada mountain biker di Malaysia.



Aku kalau jumpa mangkuk ini kayuh basikal, wajib kugilis perutnya dengan Kenda!

Original Story : http://www.daylife.com/photo/0dE64FY6ydeC8

2 comments:

AO said...

Time macam ni la aku rasa tak nak dah jadi MTBer... Dari zaman BAPAK dia ni dulu.. Sampai la dia ni... Aku asik meluat je nengokkan muke deme anak beranak...

Alimuddin Shahid said...

Kakakak tu la pasal... dulu kat press keluar photo dia cangkul trail, habis marah mat saleh yg main basikal hehehe...