Friday, October 31, 2008

Carian Mountain Bike Blog

Apa yg orang taip di Search Engine utk tiba di Blog ini? Sekarang sudah resmi mountain biker perlu kepada blog sendiri. Selain beri link di BBS (lama aku tak masuk dah), email & pelbagai cara promosi blog lain, search engine adalah destinasi ramai utk tiba ke blog. Walau blog adalah utk syok sendiri, tapi ramai yg berkeinginan utk tunjuk syok dia kepada org lain.

Pengunjung utama (dari search engine Google & Yahoo!) blog syok sendiri yg sedang kau lihat ini datang dari Malaysia. Diikuti jauh oleh USA. USA??? HA HA HA. Aku pasti "Mat Saleh"2 itu semua menyesal ke sini, satu hapah tak faham!

Utk 2 hari kebelakangan ini, berikut adalah keyword yg pengunjung taip di search engine utk tiba ke sini & membuang masa. Tidak kira post itu berfaedah atau tidak, kita akan tetap membuang masa utk membacanya.

- Mountain bike in FRIM
- taman komanwel
- kayuhan alam sekitar
- kit kat club "steve han"
- crank truvativ kotak
- alimuddin don
- dabomb torabora
- destinasi percutian di bukit keluang resort
- direction from sungai merab to Bandar Putrajaya

Dan yg paling tiada kena mengena dengan basikal - "cara masak sardin" - yg terus landing ke: http://alimuddin.blogspot.com/2008/08/episod-2-resepi-cara-memasak-dengan.html. Nampak market blog ini semakin meluas ke pasaran "masakan".

Terima kasih kerana membaca post yg membuang masa anda ini. Selamat berhujung minggu!

0 comments: