Wednesday, August 6, 2008

XC Mountain Bike Drop

Macam biasa, setiap weekend ride cuma aktiviti berubah dari asal di Tanjung Malim bertukar ke RRI walau sebahagian akhirnya ke Tanjung Malim (last minute decision, apsal tak call aku weiii???)







Berikut sekadar aktiviti 'belasah' tambahan. Buat atas rela sendiri (semua main belasah je ni!). Asal sanggup mencederakan diri sendiri, silakan. Terdapat beberapa pendarahan kerana suka2 menyerahkan tulang kering pada pin pedal (sakit tak?). Tapi sudah resmi orang muda, payah nak bertaubat.









Trail pendek, so sambung lagi 1 loop, ada yg tak puas. Total buat 2 loop (descent) + 1 loop XC.







Total Riding Time : 47.03
Distance : 8.31km
Average Speed : 10.5km/h
Maximum Speed : 50.3km/h

0 comments: