Tuesday, July 29, 2008

Cross Country di Rubber Research Institute

Plan asal seperti ramai yg akan join. Tapi dgn pelbagai sebab lain (baru bangun tidur, famili matter dll), tinggallah sekadar berempat termasuk aku. Yang lain merupakan 1st time ke RRI.

Cross Country riding at RRI
Bersama Fauzi & Abg Saiful di Pondok Aci

Cross Country riding at RRI
Fimi kanan sekali, juga 1st time di RRI

Ride laluan biasa, turut disertai oleh Koon (hash regular) yg kebetulan turut ke RRI. Sebelum ride, Han call dari Kemensah,"U kat mana?", "Sori la, I cancel Kemensah (bash), next time ok!".

Cross Country riding at RRI
Climb terakhir

Cross Country riding at RRI
Fimi yg murah senyuman

Kami membuat 2 ulangan descent, clear yg 1st then climb semula tarmac halfway hingga ke ramp Mat Jamil & descent lagi sekali.

Cross Country drop at RRI
Hardtail pun belasah je, apa ada hal...

Descending RRI
Di penghujung descent

Riding a bridge
Meniti titian usang

1 comments:

Anonymous said...

helmet merah tu mcm kenal n pernah nampak jer org subang dua ker?Azizi beskal chap ayan