Tuesday, April 15, 2008

SRAM Sealed Bearing Hub

Satu2nya aktiviti berkaitan mountain biking last sunday, singgah ke Uncle Goh bike shop utk ambil rear wheel. Finally dapat juga hub baru selepas survey beberapa kali utk mencari rear hub sahaja. Very cheap sealed bearing hub cap 'SRAM'? Whatever, asal boleh pusing.


SRAM pun SRAM lah.. janji jalan!

Pada harga RM150, aku no complain. Tak sanggup nak spend terlalu byk utk Hope rear hub & yg seangkatan dgnnya. Berat pun tak jauh beza dari hub stock asal & cukup smooth, tapi tak sure dari segi ketahanan.


Sanggup ke nak spend RM500-1000++ utk hub? Buat masa ni tak sanggup!

0 comments: